Poštovani korisnici Biznis Club-a,

Biznis Club je portal u vlasništvu SZR PC Restoring, osmišljen kako bi se u narednom periodu na njemu pronašle sve potrebne informacije iz sveta biznisa. Kako bismo uspeli u realizaciji naše vizije, za početak predstavljamo poslovni imenik.

Poslovni imenik je namenjen prezentaciji svih subjekata bez obzira na oblik svojine, veličine i obrta. Cilj je da se svaka aktivna firma besplatno registruje (Start up paket) i postane član Biznis Club-a.

Za one koji žele da sebe predstave u drugačijem izdanju pripremili smo nekoliko paketa shodno Vašim potrebama i mogućnostima.

Trudili smo se da budemo dostupni svima, a posebno malim preduzetničkim radnjama, te smo pakete skrojili po Vašoj meri.

Svesni smo da je za uspeh potrebno mnogo truda, zato smo spremni da Vas uvek saslušamo, da čujemo vaše predloge, sugestije i mišljenja, da otklonimo sve nedostatke, da zajedničkim snagama unapredimo portal kako bi odgovarao što većem broju korisnika i bio jednostavan, brz i pre svega funkcionalan.

Molimo Vas da sve Vaše predloge, sugestije, mišljenja i uočene greške na portalu dostavljate posredstvom kontakt forme. Potrudićemo se da Vam u što kraćem roku odgovorimo.

Unapred hvala na razumevanju i saradnji,

Vaš Biznis Club